Thursday, December 18, 2014

Sunday, December 7, 2014

Kucing bermata biru dan kuning


Comel kan hiiii sgt unik mata cat ni... bukan jer bole jadi pada haiwan tetapi manusia juga



Sgt gebu kucing ni... rasa nk bawa balik jer...

ioi city mall putrajaya


Luas & letih nk berjalan rasa nak pakai roller skate jer


CaNtik kn decoration xmas mrk..


Ada Ice skating lagi.. dgrnya luas floor utk ice skating ti sebesar size Olympic



Mcm biasa bila msk mall sure nk cr daiso n  book store tp sini ada border me suke popular sbb dpt discount sehingga 25% huwaaa bole la memborong novel hikhikhik


bufday present 011114

Awal November punya story ok.. hehhe utk ulang tahun kelahiran yg ke 30 hiii my lil brother bg present coklat hahaha tq2 so much me sukee

Terima kasih daun keladi
next year bole bagi lagi

(^-^)v hiiiii

My luvly hubby pun ada bg present juga tp tu keep as a secrets ok (0_<)