Friday, August 15, 2014

gubahan bunga


Huwaa bersemangat mencucuk gubahan bunga td hahah ni gara2 geramm tgk kak pah member fb sibuk mengubah bungaa cantik sgt2 tp sy buat simple jee sbb budget xde huhuhu kena jimat2 sbb company hubby tgh xok (T_T)
Bakul tu just recycled jee huhu  byk bakul2 free dpt ms keje dulu org suke hntar hamper ke opis so bakul2 nu lawa syg nk bg org jd simpan jee laa plg best dpt bakul besi bentuk labu keta princess tu hehhe tp ms tu xterpikir leh buat deko2 sy pun dh letak kat bwh pkk frangipani laa ni bila nk pakai dh mula de corak karat huwaa xpe laaa hehehhe ini pn dh ok kot... jd laa buat penyeri mata. ... (^-^)


Maaf bersepah sikit hehehhe....

Saturday, August 9, 2014

simple deco for hari raya 2014


Utk blkg tv tu sy ingat nk cat jalur2 agak2 cun kot... 


Dinding pink tu nmpk kosong jer.... gatal je tgn nk touch up buh bunga ke ngeee nnt le utk next project InshaaAllah jika jadi...



Simple kitchen


Tanam yg baru sbb yg lama dh penuh akar...

Sunday, August 3, 2014

Tuesday, July 22, 2014

Tuesday, June 3, 2014