Wednesday, February 25, 2015

grafting successful

Alhamdulillah sgt2 menjadi my grafting hiii xsangka ilmu yg dikutip dr YouTube ni berhasil juga...aalhamdulillah syukur padaMu Allah.. 
Buat me makin gian nk menggraft hahaha....
Meh me share some pics my grafting yg menjadi....


Red tiger


our lady of guadalupe (olog)



Dua ni msh blom dikenal pasti id



Ok ni plak mix 1 btg sucker sy tampal 2 mata tunas 1kaler peach oren n 1 lg calit pink kuning dr baka cameron highland



Tis is my baby luv u so much... 


Alhamdulillah berbaju sudah my roses... antara sebahagian yg sihat kembali 

baby cocoon


Thanks a lot haney member fb dr lumut..

Thursday, January 22, 2015

Monday, January 19, 2015

musang tenggalong


Dah mati!! Musang ni dtg n ddk depan pintu masuk rumah abah
Lemah xbermaya maybe dh sakit lama kot...
Adik angkat letak bwh pondok semaian abah kot bole survive tp malangnya umur xpanjang... esok pgnya dh mati... 
Cantik sgt bulunya... besar saiz anjing dewasa

edibles garden a.k.a kebun sayur





Alhamdulillah!!!

topi kait


Thanks a lots kak nani


U too mie dhyia


garlic vine weeks


Garlic vine weeks alhamdulillah... masih diberi kesempatan utk menatapanya lagiii utk tahun yg ke2 x nyaa so dh tau rutin dia berbunga dgn byknya Ialah pada awal january.... so snap byk2 utk saat indah ini....






Hiii abaikan last puc ni yaa hii saja nk selpie sejap

Wednesday, January 7, 2015

carrot cheese cake homemade


Kali ke-2 membaking carrot kek nih... jd msh failed bab meletakkn toping 
Hiii xpe praktis make perfect...
Neway tis for my brother bufday.... lanz hepi bufday yg ke-19 bufday dia jatuh arini 08/01 smoga pjg umur murah rezeki & sentiasa di rahmati Allah swt.. amin


tapau sikit hiii suke coklat or kek yg ada kacang sbb yummy

famous amous cookies


Alhamdulillah selesai projek membaking cookies..idea dr my biras utk jual di ofis abg ipar ku
Xtau laa dpt sambutan ke idak... hope ada rezeki utk me... (^-^) ♥♥♥


20 balang cookies 7ari bercinta buat benda nih.... alhamdulillah dpt  siapkan... 

baby hat



Thanks to nurbaizura

Rm30/set + Rm6 kurier

Thursday, December 18, 2014

Sunday, December 7, 2014

Kucing bermata biru dan kuning


Comel kan hiiii sgt unik mata cat ni... bukan jer bole jadi pada haiwan tetapi manusia juga



Sgt gebu kucing ni... rasa nk bawa balik jer...

ioi city mall putrajaya


Luas & letih nk berjalan rasa nak pakai roller skate jer


CaNtik kn decoration xmas mrk..


Ada Ice skating lagi.. dgrnya luas floor utk ice skating ti sebesar size Olympic



Mcm biasa bila msk mall sure nk cr daiso n  book store tp sini ada border me suke popular sbb dpt discount sehingga 25% huwaaa bole la memborong novel hikhikhik


bufday present 011114

Awal November punya story ok.. hehhe utk ulang tahun kelahiran yg ke 30 hiii my lil brother bg present coklat hahaha tq2 so much me sukee

Terima kasih daun keladi
next year bole bagi lagi

(^-^)v hiiiii

My luvly hubby pun ada bg present juga tp tu keep as a secrets ok (0_<)